Imate pitanje? Pošaljite nam poruku.

 

Klijenti o nama

  • Napokon da mi neko pomogne. Više puta sam odlazio dole, sreo nekoliko advokata, svi su obećavali no od rezultata ništa. Čini mi se da oni u nama vide samo lagan novac. Vrlo teško je znati koji je advokat dobar a koji nije, posebno za nas koji dolazimo iz dijaspore.Zahvaljujuci "Wagner & Partners", moj predmet je upisan u zemljišne knjige u rekordnom vremenu. Još jednom se zahvaljujem.Vrlo pogodno je i to što nisam morao putovati dole, uzimati slobodne dane iz firme. Oni su to sve završili u moje ime. Pozdrav
    Željko Garić, Stockholm
  • Ne preporučujem često neku firmu, ali poslije pomoći koju sam dobio od "Wagner & Partners" osjećam da imam moralnu obavezu reći javnosti nekoliko riječi o kvaliteti i brzini usluge. Imao sam jedan nerješen predmet. Naime, kupio sam stan u jednom gradu u exYu prije nekoliko godina no nikako da se upišem kao vlasnik stana. Svake godine najmanje 7 dana godišnjeg provodio sam skupljajući nekakve dokumente i uvjek kada sam mislio da je ovo zadnji dokument trebali su neki drugi. Godinama su me vozali kojekakvi advokati ne uradivši ništa osim sto su dobro naplatili. Već sam se bio predao i kako narod kaže “alalio” mojim radom kupljeni posjed. Preko prijatelja sam čuo za advokatski ured gdje rade naši advokati. Velim ja sebi zašto ih ne bih kontaktirao. Nisam se puno nadao no nisam imao što ni izgubiti. Nazovem ja i ugovorim sastanak itd da sada ne prepričavam u detalje. U vrlo kratkom vremenu moj predmet je rješen. Stan uknjižen na moje ime, a ja nisam maknuo iz Švedske. Svaka čast!
    Franjo Jelinić, Stockholm
  • Godinama se vučemo po sudu moja bivša i ja i nikako da rešimo naš problem. Promenio sam više i ne znam sam koliko advokata. Nikako da završimo taj slučaj, uvek neki novi momenat, novo putovanje u Novi Sad, novi troškovi. Pravo da vam kažem, nisam više znao gde i kome da se obratim. Dobio sam broj od prijatelja da se javim. Sreo sam jednu gospođu u kancelariji "Wagner & Partners" koja mi je sve lepo objasnila. Proverila je i preuzela predmet. Slučaj rešen za par meseci. Najlepša preporuka.
    NN, Uppsala
  • 1

Underline
Wagner & Partners
, Box 3067, S-136 06 HANINGE, Švedska

Adresa: Anläggarvägen 32, HANINGE, Švedska
Tel: + 46 8 556 523 92 | Mob: + 46 70 592 50 52 | Centrala: + 46 8 556 523 90
E-mail: office@wagnerandpartners.com
Web design & hosting: MyWay Marketing